Dropshipping Zendrop

Zendrop is een e-commerce platform dat betrouwbare leveranciers koppelt met online ondernemers. Het platform is ontstaan in de Verenigde Staten en bevat enorm veel goede Chinese leveranciers maar ook Nederlandse leveranciers.

Wat is Zendrop?

Zendrop is een platform afkomstig uit de Verenigde Staten dat zich focust op de snelle verzending van producten. Zendrop is een tussenpersoon dat de juiste leveranciers koppelt aan verschillende Dropshipping ondernemers. Deze (vaak) Chinese leveranciers verkopen Dropshipping producten van erg hoge kwaliteit. Hierdoor zorgt Zendrop ervoor dat jij als ondernemer een aantal soort producten kan verkopen tegen erg scherpe prijzen. Doordat Zendrop ervoor zorgt dat de levering erg snel verloopt zorgt dit vaak voor tevreden klanten binnen je onderneming. Het grote voordeel van Zendrop is dat het erg toegankelijk is voor startende maar ook ervaren ondernemers.

Voordelen van Zendrop

Het grote voordeel van Zendrop is dat je op een platform alles voor je Dropshipping webshops op een platform hebt. Zo kan je producten in bulk via verschillende Chinese leveranciers naar je klanten laten verzenden. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat Zendrop voor alle communicatie zorgt, zo heb je niet meer verschillende tussenpersonen. Een ander belangrijk punt voor Dropshipping is snelheid, de meeste Dropshipping leveranciers uit China hebben niet een hele snelle levertijd. Daarom hebben we Zendrop ook getest op verzending snelheid en ondanks dat er leveranciers uit de Verenigde Staten of China komen is de verzending erg snel. Met Zendrop heb je in een handomdraai een goede leverancier gevonden waardoor je elke type klanten met de juiste producten kan bedienen.

Bij Zendrop ben je op de goede plek bij het vinden van een Amerikaanse leverancier. De belangrijkste factor hiervan is de snelheid met verzending. Een groot aantal producten zijn via Zendrop te krijgen, het belangrijkste voordeel is ook dat je met Zendrop erg snel een winstgevende webshop kan creëren. Doordat je zo snel met Zendrop een webshop kan opzetten scheelt dit vaak enorm veel investeringsgeld.

Functionaliteiten van Zendrop

Zendrop kent erg veel functionaliteiten binnen het platform. Om het zo overzichtelijk mogelijk voor je te maken hebben we de belangrijkste functionaliteiten voor je genoteerd. 

Vertrouwde leveranciers

Zendrop is gemaakt voor en door Dropshippers. Zo heeft Zendrop ervoor gezorgd dat er een hoop nieuwe en goede leveranciers beschikbaar in plaats het standaard AliExpress Dropship model. Zo was vaak bij een AliExpress leverancier het probleem dat de communicatie traag of helemaal niet goed verloopt. Ook zijn er vaak verkeerde beloftes omtrent de levertijd en wordt over het algemeen producten van lagere kwaliteit aangeboden. Zendrop biedt een oplossing hiervoor, met een overzichtelijk platform en app kan je je hele webshop gemakkelijk voorzien van verschillende leveranciers.

Door het aanbieden van producten van hogere kwaliteit en korte verzendtijden zien we dat door Zendrop het hebben van een winstgevende webshop een stuk realistischer is. Zo zijn er ook al enorm veel dropshipping webshops die inmiddels van Zendrop gebruik maken.

Automatische levering

Dropshipping met Zendrop zorgt ervoor dat al je inkomende bestellingen op een van je Dropshipping webshops gelijk kunnen worden uitgevoerd. Dit gebeurd via een van de vele fullfillment centers waar Zendrop over beschikt. Zo hoef je zelf geen medewerkers hiervoor te gebruiken en zelfs geeneens meer bestellingen door te voeren vanuit je eigen webshop. Dit bespaard in de toekomst enorm veel tijd.

Aangepaste verpakking

Bij Zendrop kunnen aangepaste verpakkingen, kaarten, merkbijlagen zoals brochures en facturen gemaakt worden. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat Zendrop uitstekend geschikt is voor een private label Dropshipping store. Het voordeel van Dropshipping is dat je geen eigen voorraad hoeft te hebben, de fulfilment platformen van Zendrop zorgen daardoor ook dat je over de hele wereld producten kan verzenden. Vaak zorgt internationale verzending ervoor dat je meer euro per maand met je webshop verdient.

Klantenondersteuning

Voor de plus pakketten via Zendrop Nederland is het ook mogelijk om de klantenondersteuning uit handen te geven. Zendrop heeft een breed assortiment aan medewerkers die ervaring hebben in de verschillende niches. Anders dan een Aliexpress leverancier heeft Zendrop contact met verschillende dropshipping leveranciers die je kunnen helpen wanneer er een probleem is.

In-App Product Pagina Aanpassing

Producten toevoegen aan je online winkel is nog nooit zo makkelijk geweest met Zendrop! Webshop eigenaren zijn in staat om alle varianten, afbeeldingen en beschrijvingen van producten aan te passen. De integratie hiervoor is speciaal gemaakt voor Shopify waardoor het hele proces een stuk makkelijker wordt gemaakt. Ook hoef je bij product pagina aanpassingen geen afspraken met leverancier te maken.

Bestelling volgen

Vind je het voor je bedrijf fijn om bestellingen van klanten in de gaten te houden? Zendrop maakt het mogelijk om je bedrijf goederen automatisch te traceren. Dit is bij elk product en geld dus niet voor een bepaald aantal bestelling per maand.

Uitgelichte afbeeldingen

Featured Image Gallery is een website die een brede selectie hoogwaardige afbeeldingen biedt. Het heeft meer dan 500.000 beelden uit verschillende categorieën zoals Natuur, Kunst, Technologie, Sport, enz. De website biedt zowel gratis als premium opties van verschillende fotografen over de hele wereld. U kunt uw zoekopdracht verfijnen met behulp van filters zoals locatie en resolutie. U kunt ook effecten toevoegen aan foto’s of een aangepaste collage maken met de bewerkingstools. Featured Image Gallery is een geweldige bron van creatieve inspiratie voor ontwerpers en content creators.

Dropshipping Zendrop kosten

Zendrop Nederland heeft verschillende pakketten waar je met een kleine investering je webshop gemakkelijk kan voorzien met een goede leverancier.

Zendrop heeft een maandelijks abonnement vorm zo heb je Free ($0 per maand), Pro ($49 per maand) en Plus ($79 per maand). Verder zitten er geen externe kosten aan de abonnementen vast. We raden het aan om zelf even te kijken naar de prijzen voor Zendrop, met een duidelijk overzicht zie je precies welk pakket er voor jouw business het meeste geschikt is.

Beginnen met Dropshipping

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden om te beginnen met dropshipping via Zendrop. Wij van Dropshipadvies.nl kunnen je helpen bij het opstarten van een succesvolle dropshipping business. Wil je meer weten over het hebben van verschillende dropshipping leveranciers? Bekijk hier ons artikel over deze verschillende Dropshipping leveranciers.

Dropshipping-met-Zendrop-Dropshipadvies.nl_

Dropshipping 2024 Blueprint

Voor de startende Dropshippers hebben wij een complete blueprint gemaakt over hoe je in 2024 het beste kan Dropshippen. Dit boek verteld je van A-Z over: 

✅ Hoe je succesvol kan Dropshippen in 2024

✅ Hoe je de winnende producten vindt

✅ Hoe je kan samenwerken met leveranciers

✅ Hoe je succesvolle marketing campagnes opzet met META en TikTok ads

✅ Hoe je zorgt voor een positieve cashflow

Ook geven wij tips & tricks n.a.v. onze eigen ervaring met Dropshipping en zullen we de grootste kansen van 2024 bespreken.